Job på Sønderbro

På denne side finder du information til jobsøgende.

Der opslås løbende stillinger og vi opfordrer interesserede ansøgere til at holde øje med jobnet.dk og København Kommunes hjemmeside. Vi frabeder os uopfordret personligt fremmøde. 

Arbejdet i sikret regi rummer en mængde udfordringer, som ikke er til stede i den almindelige pædagogiske praksis. For at komme i betragtning til et job på Sønderbro, er det derfor en forudsætning, at du formår at arbejde positivt orienteret i faste rammer og strukturer, og at du har basal forståelse for de unges baggrund og handlemønstre.

Vi gør opmærksom på at vi i forbindelse med ansættelse på Sønderbro, indhenter to referencer fra tidligere arbejdspladser samt straffeattest og børneattest.

Psykolog til Sønderbro

Under anbringelserne får de unge tilbud om en psykologisk screening kombineret med muligheder for at afdække deres faglige, fysiske og mentale kapabiliteter, hvortil vi søger en psykolog til et tværfagligt samarbejde. Frist 10/8.

En matematikunderviser (lærer) til Sønderbro

Vi søger en matematik underviser, som kan undervise op til udskolingsniveau. I vores interne skole undervises der yderligere i dansk og engelsk, og man indgår i et undervisningsteam på 10 personer. Frist 10/8.