Organisering og baser

Idrætsprojektet består af et ledelsesteam og seks trænerteams, der dækker forskellige områder i København.

Fordeling af teams og baser:

  • To teams dækker området Nørrebro, Bispebjerg, City og Østerbro, og de har base i Nørrebrohallen.

     
  • To teams dækker området Amager, Vesterbro, Valby og Kongens Enghave, og de har base i Sundby Idrætspark og Hafnia-Hallen.

     
  • To teams dækker området i Brønshøj, Husum og Vanløse, og de har base i Energicenter Voldparken. 

     
  • Et tværgående håndværkerteam, der arbejder i alle områder i Københavns Kommune.

På vores baser i idrætshallerne har vi træningsrum, køkkener, udstyr til forskellige aktiviteter, vores administration og meget mere. Desuden låner vi hallerne, når de ikke er lejet ud. På baserne og i hallerne er rig mulighed for, at børn og unge kan lave aktiviteter sammen med deres trænere eller tage del i de positive fællesskaber sammen med andre børn, unge og voksne. Baserne kan være en rigtigt god og tryg træningsbane, hvor børnene og de unge kan styrke deres sociale og faglige kompetencer gennem positive oplevelser med andre, så de kan blive en del af fællesskaberne i skolen, fritidslivet og lokalsamfundet. Det er helt op til børnene og de unge og deres trænere, om de ønsker at bruge baserne eller om de vælger at mødes andre steder i byen.

Idrætsprojektets baser

Nørrebrohallen

Nørrebrohallen

Nørrebrogade 208

2200 København N

Sundby Idrætspark

Sundby Idrætspark

Englandsvej 61

2300 København S

Hafnia-hallen

Hafnia-hallen

Julius Andersens Vej 6

2450 København SV

Energicenter Voldparken

Energicenter Voldparken

Kobbelvænget 65

2700 Brønshøj

Et fleksibelt tilbud

Idrætsprojektet arbejder i hele København og er et matrikelløst tilbud, hvor trænerne arbejder fleksibelt inden for et bredt tidsrum fra kl. 6-22. Idrætsprojektet er et stort fællesskab, hvor alle er velkomne. Mulighederne er mange, og der er højt til loftet. Vi arbejder altid med afsæt i Idrætsprojektets værdibaserede metode (link til Idrætsprojektets værdibaserede metode).