Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på dine spørgsmål om Københavns 18+ enheder.

Spørgsmål og svar for unge og samarbejdspartnere

Vis alle

Hvordan bliver jeg bruger af 18+ enhederne?

18+ enhederne er et bydækkende tilbud til kriminelle og kriminalitetstruede unge mellem 18 og 25 år, der er borgere i Københavns Kommune.
Du er altid velkommen til at komme forbi uanmeldt eller henvende dig på mail eller telefon. Find link med kontaktoplysninger nederst på siden.

Kan jeg være anonym bruger i 18+ enhederne?

Ja. 18+ enhederne er anonyme tilbud, hvilket vil sige, at brugerne har mulighed for i første omgang at bruge tilbuddet anonymt uden registrering af navn eller personnummer. Ved efterfølgende individuel vejledning og brobygning til relevante samarbejdspartnere, vil det være nødvendigt at opgive navn og CPR-nummer til netop denne vejledning, men der vil ikke registreres eller indhentes yderligere oplysninger. 

Der vil foretages anonym registrering af, hvor mange brugere, der samlet kommer i centrene, antal daglige brugere, antal deltagere i aktiviteter og antal brobygninger og vejledninger. Ingen af disse registreringer medfører, at der videregives navne eller CPR-numre.

Jeg er endnu ikke fyldt 18 år, men er interesseret i jeres tilbud. Hvad gør jeg?

18+ enhederne henvender sig udelukkende til brugere over 18 år. Er du endnu ikke fyldt 18, kan du henvende dig til Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, som har mange gode tilbud til unge under 18 år.

Har du brug for vejledning om uddannelse, kan du henvende dig til Ungdommens Uddannelsesvejledning.

Har du brug for vejledning om job, kan du henvende dig til Jobcenter København.

Kan 18+ enhederne hjælpe mig med at finde job/uddannelsesplads?

18+ enhederne tilbyder professionel vejledning og brobygning til job og uddannelse. Vi samarbejder blandt andet med Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune, Jobcenter København samt Ungdommens Uddannelsesvejledning.