Praktik hos os

Er du under uddannelse, og vil du gerne i praktik hos Idrætsprojektet, er dine muligheder mange.

I Idrætsprojektet har vi årligt mange studerende fra uddannelsesinstitutionerne i hele Danmark i praktik.  

Idrætsprojektets organisation består af en tværfaglig medarbejderstab, og opgaverne er varieret. Vores ambition er, at dine kompetencer bliver sat i spil, at du følger processer fra start til slut, og at du bliver udfordret. Vi udvikler os hele tiden og sætter pris på den inspiration, vi kan hente hos alle dem, vi samarbejder med. 

Som studiepraktikant i Idrætsprojektet kommer du helt tæt på kerneydelsen, det socialpædagogiske arbejde, også selv om dine interesser er andet end socialfaglige. Du vil, uanset hvad din studieretning er, opleve, hvordan din faglighed og dine ressourcer bliver sat i spil og gør en stor forskel for børn, unge og voksne.

Hvor studerer du?

Er du studerende fra pædagoguddannelsen?

Hvis du er studerende fra pædagoguddannelsen er Idrætsprojektet en unik mulighed for at arbejde i det socialpædagogiske felt. I praktikken indgår du i Idrætsprojektets daglige arbejde som en del af medarbejderstaben. Du bliver tildelt en vejleder, som gennem din praktik vil støtte dig i din professionelle udvikling og fungere som mentor.

Er du studerende på læreruddannelsen?

Igennem dit studie skal du gennem tre praktikperioder af seks ugers varighed. Det er derfor muligt at afholde din praktik i Idrætsprojektet. De indsatser Idrætsprojektet har udviklet har et målrettet fokus på at børn og unge for et positiv forhold til skole og bliver en del af det fællesskab folkeskolen er.

Er du studerende fra Ernæring og Sundhed?

Hvis du er studerende fra Ernæring og Sundhed, så er der helt sikkert også en mulighed for, at du kan komme i praktik hos Idrætsprojektet.

Er du studerende fra Psykomotorikuddannelsen?

Studerer du til psykomotorisk terapeut, så er Idrætsprojektet stedet, hvor du har mulighed for at møde en bred målgruppe i gennem din praktik.

Er du studerende på socialrådgiveruddannelse?

Hvis du er studerende på socialrådgiveruddannelsen, så er en praktik i Idrætsprojektet en unik mulighed for at få indblik i socialt arbejde.

Er du bachelor- eller kandidatstuderende fra universiteterne?

Hvis du er bachelor- eller kandidatstuderende fra et universitet, så er det muligt at tage del i forskellige opgaver i Idrætsprojektet. Hvem du skal tage kontakt til for dette, kan du finde nederst på siden.

Vil du høre mere om dine muligheder for praktik?

Katrine Sundgaard

Hvis du har spørgsmål til muligheder for praktik, kan du kontakte Katrine Sundgaard.

Hvis du er bachelor- eller kandidatstuderende

Niklas Lynge Nielsen

Hvis du er bachelor- eller kandidatsstuderende og vil høre mere om praktik, kan du kontakte Niklas Lynge Nielsen.