Bliv samarbejdsforening

I Idrætsprojektet vil vi samarbejde, og vi har allerede indgået en masse samarbejdsaftaler med foreninger i København.

I Idrætsprojektet er vores mål altid at bygge bro til fritidsliv, skole, uddannelse og beskæftigelse i samarbejde med børn, unge og voksne. Det kan vi ikke gøre alene, og vi har derfor i flere år arbejdet målrettet for at skabe et stærkt netværk af foreninger og institutioner, som vi arbejder tæt sammen med for at nå målet. Aktiv deltagelse i civilsamfundets fællesskaber er nemlig essentielt for at kunne flytte sig socialt. 

Events 

Flere gange om året afholder Idrætsprojektet små og store events, og det sker altid i samarbejde med lokale foreninger. Events er en platform, hvor mulighederne i foreningerne bliver præsenteret for både børn, unge og voksne, vi samarbejder med, og for lokale børn, unge og voksne. Læs mere om vores events her.

Vil du og din foreninge være med næste gang Idrætsprojektet afholder et event, så kontakt os.

Samarbejdsaftale 

Vi søger hver dag at udvide vores netværk til nye og meningsfulde platforme. Jo størrer vores netværk er, desto flere muligheder skabes for de børn, unge og voksne, vi samarbejder med.

Vil du være en del af netværket og støtte op om Idrætsprojektets brobyggende arbejde, så kontakt os og hør mere om dine og din forenings muligheder for et tættere samarbejde.

Kontakt

Daniel Mlka

Events- og foreningssamarbejde